Få bugt med urenhederne med en ansigts behandling

15 oktober 2019 Astrid Pedersen

editorial

Selv om du til daglig har en god og konsistent hudpleje rutine, spiser sundt og sørger for at drikke masser af vand, kan din hud godt få behov for at starte på en frisk i ny og næ. Derfor anbefales det, at du med jævne mellemrum får foretaget en rensende og plejende ansigtsbehandling hos en dygtig kosmetolog eller kosmetiker.

Når du på regelmæssig basis får foretaget en ansigtsbehandling, vil dine porer synlligt minimeres, og blodomløbet i ansigtet forbedres markant. På den måde vil din hud holde sig strålende smuk og ungdommelig, med den særlige glød, som kendetegner en sund og frisk hud.

Hvor finder jeg den bedste ansigtsbehandling i København?

Hayat Hair & Beauty er en skønhedsklinik, hvor du er garanteret høj kvalitet og en service minded behandling. Hos Hayat Hair & Beauty kan du vælge imellem flere forskellige ansigtsbehandlinger, når du booker online – men de dygtige kosmetikere og kosmetologer i klinikken vil naturligvis altid tage udgangspunkt i din hud og i dennes behov, når behandlingen skal tilrettelægges.

Uanset om du ønsker dig en opfriskende ansigtsbehandling med frugtsyre, som efterlader huden blød og strålende, eller den længere varende luksus ansigtsbehandling, som inkluderer massage af ansigt og hovedbund, vil din behandler udelukkende bruge de mest effektive og skånsomme produkter, baseret på din huds type, tilstand og beskaffenhed.

Særligt til unge under 18 år med problemhud, som denne alder ofte byder på, tilbyder Hayat Hair & Beauty en teen-age ansigtsbehandling indeholdende dobbelt afrensning under damp, eksfoliering og dybderens, en rensende og plejende maske samt dagcreme eller fugtigheds creme. Med en teen-age ansigtsbehandling hos Hayat Hair & Beauty i ny og næ kan unge mennesker med hudproblemer klare sig igennem de værste år, indtil hormonerne stabiliseres, og problemerne fortager sig.

Du kan læse mere om ansigtsbehandling i København, og booke tid til din ansigtsbehandling, på hayathairbeauty.dk

Flere Nyheder