Valget er brudekjole er ikke altid let at tage

07 september 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu skriver vi sådan set brudekjoler i flertal, men reelt set skal man kun som individ bruge en enkelt brudekjole ad gangen, hvilket er det, som vi vil se nærmere på i denne artikel.

Men flertallet kan jo komme af, at man kigger på flere af slagsen i det område, man bor i, eller men tager et sted hen for at kigge på brudekjoler, hvorfor man måske betragter brudekjoler i Frederikshavn af den ene eller anden årsag, når man skal finde den rette kjole til ens bryllup.

Man vil jo gerne have, at denne kjole er speciel og skal bruges blot denne ene gang, så man kan se tilbage på den – eller bare på billederne, hvis man låner kjolen – og mindes den specielle dag.

Nogle gange kan man også købe den, hvis man har pengene til det, så man selv kan eje den resten af livet.

Brudekjolen skal vælges med omtanke

I gamle dage var man nødt til at låne brudekjolen af andre, eller man måtte overtage en aflagt brudekjole og måske lægge den om, så man bedre kunne passe den selv, fordi man ikke havde så mange midler at gøre godt med.

Det måtte man tage til takke med, hvor valget af brudekjole så ikke gik så meget på det æstetiske, hvad man gerne ville have, men hvad der forelå af muligheder.

Den tid er heldigvis mere eller mindre ovre for de fleste, så de (næsten) kan få den brudekjole, som de ønsker sig.

Nogle mennesker lever dog så økonomisk og med tanke på miljøet, at de måske netop gør en dyd ud af at lave den selv, så man ikke forurener mere end nødvendigt ved at få lavet den brudekjole.

I vores moderne tidsalder kan man da også risikere at skulle giftes flere gange, hvorfor man da også kan få brug for flere brudekjoler gennem livet, da det ikke er god stil at genbruge den samme brudekjole til et nyt bryllup.

Men man håber da tit på, at man ikke skal giftes mere end højst nødvendigt.

Flere Nyheder