Pernille Corydon – smykker du ikke vil undvære

06 februar 2021 Sara Mortensen

editorial

Har du længe ledt efter gode hverdagssmykker, som kan passe til ethvert outfit? Pernille Corydon smykkerne er perfekte til at pifte et kedeligt hverdagslook op på en feminin måde. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan style dine Pernille Corydon smykker

Der findes uden tvivl mange forskellige smykker på markedet i dag. Der er derfor også et hav at vælge imellem – billigt som dyrt. Der findes smykker i mange forskellige styles og designs, og det er derfor også nemt at finde noget, der passer til ens stil og smag. 

Smykker fra Pernille Corydon ligger i et godt prisleje. De er til at komme i nærheden af, og du kan sagtens finde en smuk fingerring til under 500 kr. Pernille Corydon laver både sølv og forgyldte smykker. Fælles for dem alle er det enkle og feminine design. 

Opnå et tjekket look ved at kombinere guld og sølv

Måske har du før hørt sætningen: “jeg er en guld-pige”. Sådan en følelse har mange kvinder, når det kommer til smykker. De er enten en guld-pige eller en sølv-pige. Selvom du måske er mest til enten guld eller sølv, så kan du sagtens kombinere begge styles. 

I dag ses det ofte at guld og sølv smykker bliver kombineret på kryds og tværs. Det giver et fedt personligt look, hvis man blander guld og sølv sammen. Derudover er det en fordel, fordi guld og forgyldte smykker ofte er noget dyrere end sølvsmykker!

Skru op for smykkerne og behold det simple outfit

Hvis du elsker at gå klædt i store grå striktrøjer og sorte bukser, så kan det hele alligevel godt blive en kende for kedeligt til tider. Det kan du imødekomme ved at beholde den store vamsede strik på, men kombinere det med en af Pernille Corydons mange fine halskæder.

Der er ikke noget som smykker, der kan tone et ellers afslappet look op. På 1 sekund får du forvandlet et hverdagsoutfit til fint og feminint. Mange kvinder er begyndt at hoppe i jeans, hvid T-shirt og sneakers, men vælger så at pifte outfittet op med detaljerede smykker. 

Flere Nyheder