Pelspleje i København: Den bedste service af de bedste materialer

21 november 2021 Athene Eriksen

editorial

Pelspleje: Til de kvalitetsbevidste

Hvis du har været ude og erhverve dig en, eller flere pelse, så er du sikkert en kvalitetsbevidst forbruger, som ønsker dig lidt luksus i livet. En pels er en langtidsinvestering, som du vil have glæde af mange år ud i fremtiden, hvis de vel at mærke bliver plejet og behandlet efter passende standarder. Pels er et delikat materiale og bør også behandles derefter.

Den kan ligesom med tekstiler og andre typer af materialer, ikke blot puttes i vaskemaskinen og er derfor en mere kompliceret sag, at få vedligeholdt og renset. Det vil derfor altid være anbefalelsesværdigt at kontakte professionelle, som kan rådgive dig af plejen, til netop den type af pels, du er den heldige indehaver af. 

image

Hvordan plejer jeg bedst muligt min pels? 

Da der findes mange typer af forskellige pelse på markedet, kan dette variere. Hvad enten det er kanin, ræv, vaskebjørn, mink eller noget helt femte, så er det altid det rette valg, at tage kontakt til din lokale specialist, som vil kunne give dig den korrekte rådgivning. 

Hvad sker der, når en pels modtager den forkerte type af pleje? 

Bliver din pels behandlet forkert eller af virksomheder, som ikke har den fornødne erfaring eller kunnen, kan det resultere i en forringelse af kvaliteten. Dette kan eksempelvis være udtørring af skindet, tab af pels, pletter eller overdreven oliering af denne. Da intet af dette naturligvis er det resultat vi ønsker, når vi overlader vores kære ejendomme i hænderne af andre, er det vigtigt at vælge en virksomhed med mange års erfaring indenfor pelspleje. Så er du sikret den kvalificerede rådgivning og optimale udførelse, af forplejningen af din pels. 

Ønsker du at vide mere om hvordan du giver din pels den pleje, som den fortjener? Så tag kontakt til dine lokale professionelle https://www.skindrenseriet.dk/pelsrens.

Flere Nyheder