Lad din lokale frisør redde det slidte garn

19 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit hår træt og trist efter måneders udsættelse for sol og saltvand – eller klorvand i poolen? Så trænger du helt sikkert til en frisør behandling.

Hvorfor gå til frisør?

Hos en dygtig frisør vil dit hår kunne få netop den behandling det har brug for hvis det skal være smukt og skinnende på ny. En uddannet frisør vil kunne vurdere dit hårs tilstand og beskaffenhed og på baggrund heraf beslutte hvilken behandling som tjener det bedst.

På den måde vil dit hår kunne genvinde sin fylde, glans og elasticitet. Og du vil kunne glæde dig over det smukke resultat i lang tid derefter.

Hvor finder jeg en god frisør salon i Aalborg?

Er du bosat i den nordlige del af Jylland, og leder du efter en dygtig frisør i Aalborg eller omegn, kan du med fordel vælge Salon Hookstone. Salon Hookstone er en hyggelig og professionel frisør salon med central beliggenhed på Østerbro i Aalborg.

Hos Salon Hookstone finder du den dygtige og erfarne frisør Helle Gaarden som igennem mange år har drevet frisør salon og sideløbende uddannet sig inden for de forskellige teknikker og metoder som er oppe i tiden. Helle Gaarden sætter en ære i altid at være up to date med de seneste styles og produkter. Du er således garanteret en top professionel behandling når du sætter dig i stolen hos Helle Gaarden i Salon Hookstone.

Uanset om du ønsker dig en stram page, vildt surfer garn, lyse striber, en helfarve eller måske en let permanent kan Helle Gaarden fra Salon Hookstone sagtens hjælpe dig. Helle Gaarden tilbyder kvalificeret rådgivning og en behandling som tager udgangspunkt i netop din hårtype. Du vil altid forlade Salon Hookstone glad og tilfreds, og med hår som matcher dine ønsker.

Du kan læse mere, og booke tid hos Salon Hookstone, på hookstone.dk

Flere Nyheder