Lad din frisør på Østerbro ordne dit garn

09 juni 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når håret trænger til en kærlig hånd, hvad end det drejer sig om farve eller klip, bør du overlade opgaven til en professionel frisør. Man ser alt for mange katastrofale resultater af hjemmefarvning og hjemmeklip rundt omkring. Især med de kemiske farve eller blege midler kan det hurtigt gå galt. I bedste fald får håret en farve, som ligger langt fra den tiltænkte. Og i værste fald kan du gøre direkte skade på hår og hovedbund.

Hvad kan Frisørsalon Hair & Beauty hjælpe mig med?

Hos Frisørsalon Hair & Beauty kan du få en professionel frisør behandling til en rimelig pris – og med et smukt og holdbart resultat. Når du vælger Frisørsalon Hair & Beauty som din frisørsalon på Østerbro er du garanteret en professionel og personlig behandling, udført af veluddannede og faglærte frisører med mange års erfaring.

Frisørsalon Hair & Beauty anvender kune de bedste produkter fra anerkendte producenter og brands så som Wella, Sebastian Professional og American Crew. De dygtige frisører har Frisørsalon Hair & Beauty sætter en ære i altid at holde sig up to date med de nyeste teknikker, trends og tendenser inden for hårmode og behandlinger, og deltager således hyppigt på kurser og seminarer.

Dit hår er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder, når du vælger at lade Frisørsalon Hair & Beauty tage sig af det. Hos Frisørsalon Hair & Beauty kan du få alle de klassiske frisør behandlinger inden for såvel herre som dame klip, farvning og toning. Frisørsalon Hair & Beauty laver gerne lyse striber eller reflekser i dit hår, lige som den populære balayage også udføres i den hyggelige salon. Og så udfører Frisørsalon Hair & Beauty selvfølgelig børneklip til reducerede priser.

Hvis du ønsker at bestille tid til en klipning eller til en farvning hos Frisørsalon Hair & Beauty, kan du gøre dette via hjemmesiden salon-hair-beauty.dk

Flere Nyheder