Lad din frisør i Horsens tage sig af dit ødelagte hår

10 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Sommersol og saltvand kan virke som en sand lise for sjælen. De fleste mennesker liver gevaldigt op i løbet af sommerhalvåret, hvor den solkyssede hud fylder kroppen op med D vitamin og de mange udendørs timer vækker glæden til live. Den eneste del af dig som ikke har ubetinget godt af sommerens mange glæder, er dit hår.

Når du udsætter håret for sol og saltvand – og måske endda klorvand fra poolen – vil det hurtigt blive knastørt og misfarvet. I løbet af sommeren er det måske meget charmerende med afbleget surfer garn, som matcher din gyldne lød. Men når vinteren med sine lave temperaturer og tørre luft sætter ind vil håret lynhurtigt komme til at virke mat, glansløst og statisk. Og så er det på tide at lade en frisør studse spidserne og tage sig af de forsømte længder.

Kan jeg ikke bare selv ordne mit hår?

Måske tænker du at det er penge ud af vinduet at gå til frisør. Det er vel blot et spørgsmål om at købe en god hårkur, og selv klippe de slidte spidser af. Og udvoksningen i toppen af det solblegede hår kan vel ordnes med almindelig hårfarve.

Men her skal du være opmærksom på at du risikerer at gøre mere skade end gavn hvis du forsøger at farve hår som er bleget af sol eller af klorvand med hårfarve produkter købt i supermarkedet eller hos materialisten. Du risikerer i bedste fald at få en ganske morsom farve som slet ikke ligner den på æsken – og i værste fald at ødelægge håret, med hårtab til følge.

Find den bedste grønne frisør i Horsens

I stedet bør du lade en faglært frisør tage sig af håret ved hjælp af professionelle produkter. Kontakt Salon Todbjerg i Horsens for en tid til klip eller farve via hjemmesiden salontodbjerg.dk

Flere Nyheder