Klinikudstyr til kosmetolog og skønhedsklinik

04 maj 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal din skønhedsklinik udvides med eksempelvis fedtfrysning eller hårfjerning med laser? Så kan du finde dit nye klinikudstyr hos EBS Medical.

Hvilke typer klinikudstyr kan jeg bestille hos EBS Medical?

EBS Medical er leveringsdygtig i en bred række af produkter til klinik og praksis. Hos EBS Medical kan du således købe apparater til hårfjerning med laser samt udbedring af solskader og karsprængninger. Du kan købe laser apparater til fjernelse af tatoveringer hos EBS Medical, lige som du kan finde et stort udvalg af cool-sculpting og fedtfrysning apparater.

image

Hvorfor skal jeg købe klinikudstyr hos EBS Medical?

Der er flere gode grunde til at du skal finde det nye udstyr til den kosmetiske klinik hos EBS Medical. Først og fremmest bør du altid vælge produkter i top kvalitet så du kan være sikker på at dine behandlinger bliver en succes. Og disse produkter kan du finde i EBS Medicals store sortiment.

Samtlige produkter er godkendt efter alle gældende standarder og lever op til alle sikkerheds og kvalitetsmæssige krav inden for området. Når du køber klinikudstyr kosmetolog hos EBS Medical kan du således være helt sikker på at du ikke køber katten i sækken. Du får udstyr som kan holde i mange år, som er let og intuitivt at bruge, og som med garanti ikke vil forvolde skade på dine klienter.

EBS Medical lægger stor vægt på det høje service niveau og vil selvfølgelig sørge for at du får en grundig indføring i anvendelse af dine nye instrumenter. Ved køb af klinikudstyr hos EBS Medical følger der samtidig en service aftale med i handelen. Denne inkluderer besøg af en EBS Medical service tekniker som sikrer at dit udstyr er korrekt kaliberet og indstillet, og at det fungerer helt efter hensigten.

I EBS Medicals sortiment finder du produkter fra kendte og velansete brands så som DEKA, IDS, Classys, SkinRex, GME, LINLINE og MedArt. Du kan se dem alle på ebs-medical.com

Flere Nyheder