Invisalign – tandretning for voksne

27 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Mange af os som efterhånden er et godt stykke ude over den første ungdom kan huske hvordan tandretning foregik i gamle dage. De færreste af os tænker med fryd tilbage på de halve og hele år vi tilbragte med munden fuld af metal i form af de ubehagelige og uskønne fast monterede tandbøjle som var normen dengang.

Disse bøjler, som også kaldtes for togskinner, havde en tendens til at samle madrester og krævede derfor hyppig og grundig tandbørstning og rensning. Ellers kunne man risikere at udvikle såvel dårlig ånde som betændelse i det sarte tandkød. Og smile – dét havde man i hvert fald ikke lyst til.

Tandretning for voksne med skæve tænder

Selv om du gennemgik denne ubehagelige form for tandretning i din barndom eller ungdom er der ingen garanti for at dine tænder holder sig smukke og regelmæssige. Tænder flytter sig igennem hele livet – og du kan desværre sagtens opleve at dine tænder atter bliver skæve.

Ud over det at skæve tænder er kosmetisk og æstetisk generende kan de også forårsage fysisk ubehag. Du kan for eksempel risikere at udvikle et skævt bid som kan afstedkomme kæbe spændinger og der af følgende smerter i hoved, nakke og skuldre. Derfor er det smart at få rettet tænderne før de kommer alt for meget på afveje. Og til dette formål kan du med stor fordel konsultere en tandlæge som er specialist i Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er den mest innovative, behagelige og diskret metode til effektiv tandretning for voksne anno 2021. Med de lette og usynlige Invisalign skinner, som du skifter hver fjortende dag, kan du i løbet af et halvt til halvandet år rette dine tænder så dit smil atter bliver flot og regelmæssigt. Du kan læse mere om Invisalign tandretning hos You Smile I Smile på hjemmesiden yousmileismile.dk

Flere Nyheder