Hold godt fat i din cap ved flere lejligheder

08 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er meget forskel på, hvad det er for en cap, man går med, for de kan virkelig være forskellige alt efter, hvad det er for en type, som man har valgt.

Hvis du ikke tror os, så kan du bare besøge High5Shop.se og se, hvor stort et udvalg man har at gøre godt med her; og måske bliver du endda inspireret til, hvad det er for en cap, som du skal eje næste gang.

Men vores pointe er, at det ikke er alle caps, som der sidder godt ned om hovedet på en, hvilket jo også kommet an på, hvor godt den passer om ens hoved, og hvor godt man har spændt den fast.

Man kan jo vælge at have den siddende lidt løst, hvis man nu ellers får hovedpine af andet, eller det er en varm dag, så man gerne vil have lidt luft til hovedet.

caps

Du vil nødigt se din cap blæse væk!

Men det er umanerligt træls, hvis der lige kommer et vindpust og blæser ens cap af hovedet, og man ligner specielt en klovn, når man spæner efter den, som man oftest er nødt til for at nå den, hvis det er blæsevejr, og andre kigger på en.

Den cap kan jo ryge i havnen, eller den kan blive kørt over, og ellers vil man gerne undgå, at den ligger for meget på jorden og blæser her langs, da den så bliver godt beskidt.

De fleste ved så godt, at man lige skan holde lidt på skyggen af cappen, eller man lægger en flad hånd på toppen af den.

Men sådan kan man også se lidt fjollet ud at gå rundt hele tiden, så man må tage bestik af vejret, om det er en dag med hårdt blæsevejr, så man lader cappen blive hjemme, eller man lige holder øje med, om der kommer en vinde, der gerne vil “tage” ens cap.

Flere Nyheder