Guide til at vælge din næste frisør

19 februar 2022 Cecilie Mortensen

editorial

For mange mennesker ligger der utrolig meget personlighed og identitet i deres hår. Af den grund er mange også ekstra kræsne omkring, hvilken frisør de booker en tid ved. Hvis du kan nikke genkendende til det samme, så læs endelig med her. 

Gode råd når du skal finde din næste frisør 

Dyk ned i billeder af frisørens arbejde 

En af de største anbefalinger er helt klart, at du ser billeder af det arbejde, som frisøren har lavet. Det kan være alt fra mandeklip, dameklip, hårfarvninger, håropsætninger m.m. For alle disse ting kan give dig en bedre fornemmelse af frisørens håndværk. Og hvis du er til det arbejde, du ser, så er der en ekstra god grund til at booke en tid hos vedkommende. 

Er der bestemte ting, frisøren er ekstra dygtig til? 

Et andet råd er, at du undersøger nærmere, om der er bestemte ting, som frisøren er ekstra dygtig til. Det kan være særlige klipninger, bestemte farveteknikker eller andet. For så kan det også give et ekstra argument for, at det er denne person, du skal gå med.

frisør

Hvad siger tidligere kunder om frisøren? 

Du kan også kigge mere på eventuelle kundeanmeldelser, der er af frisøren. For så får du mindst lige så meget en fornemmelse af, hvordan serviceniveauet og oplevelsen hos frisøren er. For mon ikke du også godt kunne dig dig et afbræk fra hverdagen ved en frisør, der er behagelig at være i selskab med?

Hvornår er der ledige tider? 

To sidste ting du kan undersøge er, hvornår du eventuelt kan få en tid. Og naturligvis hvad du skal betale for din klipning. For det kan være med til at give dig det sidste skub ift. at du får booket en tid ved den frisør, du tænker at ville bruge. 

Nu er der ikke andet for, end selv at undersøge dine muligheder: http://www.hookstone.dk/ 

Flere Nyheder