Forebyg hårtab med Kérastase Genesis

26 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit hår blevet tyndt og tjavset som resultat af hårtab gennem en længere periode? Så bør du, såfremt du ønsker at rette op på dette problem, finde en hårpleje serie som kan forebygge yderliere hårtab. Og her kan du for eksempel prøve Kérastase Genesis.

Hvad er der i Kérastase Genesis produkterne?

Kerastase Genesis hårprodukter er resultatet af årtiers udvikling inden for hårpleje. Siden tresserne har Kérastase gennem grundig forskning arbejdet på at skabe pleje produkter målrettet forskellige hår problemer.

Således kan du i Kérastases forskellige produktlinjer altid finde en kollektion af pleje produkter som passer nøjagtig til dit hår, og som kan hjælpe dig med at få den flotteste hårpragt. Kérastase Genesis er en hårpleje serie som er særligt rettet mod dig der ønsker at undgå hårtab.

Kérastase Genesis indeholder naturlige fugt givende og nærende ingredienser, baseret på ekstrakter fra planter som for eksempel den kendte Edelweiss blomst og ingefær. Foruden den plejende effekt kan du således samtidig glæde dig over at dit hår får en helt fantastisk duft når du bruger de lækre Kérastase Genesis produkter.

Hvad kan jeg opnå ved at anvende Kérastase Genesis produkter?

Når du anvender de produkter som findes i Kérastase Genesis serien kan du forebygge hårtab som relaterer sig til svækkelse ved hårets rødder samt skader på hårstråenes fibre. Denne type hårtab får håret til at fremstå tyndt og mat, og derfor er det vigtigt at gøre en indsats for at styrke håret såvel ved rødderne som i længderne.

Når du bruger shampoo og balsam fra Kérastase Genesis serien i forbindelse med hårvask, og samtidig supplerer med hårkur, serum og plejende maske, kan du genskabe hårets smukke udstråling og fylde. Du vil få et flot og skinnende hår som signalerer ungdom og spændstighed. Og du vil ikke skulle bekymre dig om hårtab så længe du bruger de lækre produkter fra Kérastase Genesis.

Find de lækre Kérastase Genesis produkter på hairbystender.dk

Flere Nyheder