Få smukke lokker hos din frisør

13 august 2020 Pia Nielsen

editorial

En smuk frisure er noget, man kan have hele livet – både som mand og som kvinde. Men det kræver vedligehold og god klipning. Hos en professionel frisør, http://kepel.dk/, får dit hår den nødvendige pleje, og du kan få rådgivning om, hvilken frisurer der passer godt til dig. 

Lad en frisør rådgive!

Ligesom med tøj er det ikke alle frisurer, der klæder en person. En dygtig frisør er ikke alene uddannet i at se, hvad en hårtype kan i forhold til frisurer, men har også erfaring i at se, hvilke frisurer der klæder en person. 

Du har måske set en hårstil, som du synes om – tag et billede med til frisøren, så kan han eller hun rådgive dig omkring, hvad dit hår egner sig til, og hvad der ville klæde dig. De fleste kan bære de fleste typer frisurer, det er blot et spørgsmål om at vælge en variant af frisuren, som passer til din hovedform og dit hår. 

Har du booket en frisørtid?

Der er som regel flere måder, du kan booke en tid hos frisøren på. Du kan altid ringe og hos mange frisører kan du også bestille tid online. Nogle steder er der desuden mulighed for drop-in, som betyder, at du bare kan kigge forbi og se, om der evt. er en tid ledig med det samme. 

Besøg din frisør regelmæssigt…

Et jævnligt besøg hos din frisør kan ikke alene spare dig for de perioder, hvor dit hår er ustyrligt og din frisure eller farve er forsvundet – det kan også vise sig at være mere økonomisk. Ofte er det mere tidsbesparende for en frisør (og dermed billigere for dig) at holde en eksisterende frisure eller farve vedlige i stedet for at starte forfra ved hvert besøg. 

Selv hvis du foretrækker at prøve noget nyt ved hvert frisørbesøg – en ny farve eller frisure – så lad der ikke gå for længe i mellem, det giver blot mere arbejde for din frisør og en højere regning for dig. 

Flere Nyheder