Få din paryk til at passe dig

31 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange grunde til at have en paryk på, og de fleste tænker da nok, at det er sådan en, som man tager på, fordi man skal spille skuespil på teaterscener, hvor man virkelig skal skeje ud og ligne noget, man tror der er løgn.

Det kan også være en del af en garderobe, som man benytter i forbindelse med en film, hvor man har bedre tid til at sætte den paryk, så den reelt ser ægte ud som hår og passer til den karakter, man skal bruge.

Men der er jo også mere specifikke grunde til at have en paryk på, der ikke skal ligne noget vildt eller tage 100 år at få på, men som gerne må se naturlige ud, og det kan være ved en paryk i Kalundborg, hvor der måske bor en person, der har brug for sådan en.

Så skal man lige vælge den rette paryk.

Flere ting at tænke på ved valget af en paryk

Den klassiske årsag er nok, at man er begyndt at tabe håret, og specielt for kvinder kan dette være hårdt, hvor mændene måske er nødt til at se sandheden i øjnene og lade håret helt falde til fordel for det skaldede look, så man ikke har tarvelige tjavser tilbage.

Det ser ikke lige så godt ud til kvinder, så her kan man lede efter en paryk til vedkommende.

Så skal man nok vælge en, der passer til det udseende, man havde før, man tabte håret. Det er måske ikke fra dengang, man var i 20’erne, men da man var et par år før, at håret røg – man skal trods alt også ligne ens alder.

Det kan jo også være, man har været ude for et uheld, hvor man mistede håret, eller man var igennem et hårdt sygdomsforløb, der gjorde, at man tabte håret.

Her skal man virkelig forsøge at acceptere, at håret skal erstattes af en paryk.

Flere Nyheder