Få ansigtsbehandling målrettet din hud

27 februar 2021 Tina Høy

editorial

Overvejer du at prøve behandling af en kosmetolog et andet sted, end du plejer? Eller har du sjældent eller aldrig prøvet en behandling og overvejer det nu? Om du har specifikke problemer med huden eller bare gerne vil være god ved din hud, er en ansigtsbehandling altid en god idé. Dit ansigt er det, du først møder alle mennesker med, og hvilket indtryk giver det?

Forkæl dig selv efter en lang vinter

En ansigtbehandling er noget, du kan forkæle dig selv med, da du uden tvivl kan se forskel bagefter. Efter en hård og kold vinter er huden træt og udpint og ofte tør. Om du cykler, går eller kun er ude så lidt som muligt om vinteren, bliver din hud udsat for fx først et bad med den fugt, det medfører, den tørre radiatorvarme indenfor, og chokket når du kommer ud i kulden og nogle gange det fugtige vejr.

Din hud kan også være udtørret af solen om sommeren, eller du kan have fedtet hud af natur, eller fået bumser af den fede, men nødvendige solcreme.

Få den smukkeste hud med eksklusiv ansigtsbehandling

Hos kosmetoglogen Michelle Ottendal kan du få ansigtbehandlinger målrettet din hud og god vejledning og inspiration i, hvordan du passer på den/behandler den alle de andre dage. Michelle er uddannet fra kosmetologskolen CIDESCO i København. Hun er meget passioneret omkring faget og har uddannet sig og tilegnet sig stor erfaring og viden om huden. Hun vil kunne give dig den smukkeste hud med målrettede og eksklusive ansigtsbehandlinger. 

 

Flere Nyheder