En kimono er ikke bare en japansk klædedragt – du kan sagtens bruge den til hverdag

02 september 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Når nogen siger kimono, vil det være meget naturligt, at du kommer til at tænke på de japanske traditionelle klædedragter. De blomstrede silkedragter er utroligt smukke, men det er ikke nogen, som de fleste af os kunne finde på at gå med til hverdag.

Men der findes faktisk kimonoer, der passer perfekt til, at du kan have dem på til hverdag. Det er kimonoer i strik, der kan være perfekte at have på udover en kjole eller en bluse og et par bukser. Længden på kimonoen betyder, at du også får varme ned over hofterne og på lårene, noget der kan være rigtig rart om vinteren, men svært at opnå med en cardigan eller sweater. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe den type kimono, er på webshoppen zancasonne.dk. De har mange forskellige typer og farver at vælge imellem. Du kan derfor nemt finde en, der passer til dit look. Det kan være, at du gerne vil have en kimono, hvor det også er muligt at se dit tøj indenunder. Eller måske vil du hellere have en kimono, der dækker dit tøj og kan knappes op i halsen. Der er mange muligheder. 

Bestil nemt kimono på nettet 

Måske er du lidt loren ved at skulle bestille kimonoer på nettet. Du har jo ikke mulighed for at prøve dem på forhånd. Hvis du så ikke kan passe dem, får du besværet med at skulle sende kimonoerne frem og tilbage for at finde frem til den rette størrelse. 

Men hos zancasonne.dk er en del af deres kimonoer onesize. Alle mellem størrelse S og 4XL kan dermed passe dem. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt kimonoen passer. Det er med til at gøre det langt nemmere for dig at handle. Skulle det dog vise sig, at kimonoen ikke er den rette, kan du selvfølgelig altid få den byttet. 

Flere Nyheder