Behandlinger med laser udføres udelukkende af professionelle

04 oktober 2022 Anna Marie Aggerholm

editorial

På en af Køges mest centrale adresser ligger The Clinic, der tilbyder laserbehandlinger med den allernyeste teknologi.

Flere og flere mennesker ønsker at få bugt med skæg- og hårvækst forskellige steder på kroppen. Diverse voksbehandlinger og indsats med pincetten fører sjældent til noget permanent.

Heldigvis findes der klinikker, som har udstyret og teknologien til at fjerne uønsket hårvækst effektivt og professionelt. I Køge ligger The Clinic, der netop har specialiseret sig i laserbehandlinger af bl.a. fjernelse af uønsket hårvækst.

The Clinic anvender udelukkende laser til deres behandlinger, og de går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af udstyret. De tilbyder behandlinger til fjernelse af
• Tatoveringer/cover-up
• Karsprængninger
• Hårfjerning fra ALLE steder på kroppen og i ansigtet
• Anti-age, dvs. mod rynker, fine linjer, pigmentforandringer, solskader og acne)

Selvom klinikken ligger fysisk i Køge, kommer der kunder fra hele Sydsjælland. Således også, hvis du søger permanent hårfjerning i Næstved.

Medarbejderne på The Clinic er erfarne og professionelle fagfolk, der tæller sygeplejersker og certificerede laserterapeuter. Desuden er hudlæge Jacob Nielsen tilknyttet klinikken, ligesom den er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

Permanent hårfjerning

 

Få fjernet din tatovering

Det er et faktum, at stadigt flere mennesker fortryder de tatoveringer, de engang fik lavet. Fair nok, mode og interesser skifter op gennem livet. The Clinic kan garantere bedre resultater med deres laserudstyr i forhold til de oprindelige gamle lasere, nanno m.fl.

Derved sikres hurtigere helingsproces, færre behandlinger og mindre ubehag. Et ekstra plus er, at deres laserudstyr kan fjerne ALLE farver, også de mest genstridige.

Er man generet af karsprængninger i enten ansigtet eller på kroppen, lader de sig nemt fjerne med professionel laserteknik. Med netop laserbehandlinger undgår man yderligere spredning i huden, som ellers ofte er almindeligt hos mennesker med tendens til karsprængninger.

Permanent hårreduktion er en anden af klinikkens specialiteter. De anvender IPL, som er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom for huden. Lyset, der anvendes ved behandlingerne, er helt ufarligt.

Ellipse Nordlys anvendes til hudforyngelse og behandling af solskadet hud. Sol og alder reducerer collagen produktionen i huden, så huden ældes hurtigere. Ved at fjerne gamle solskader og rødmen samt ved en forbedring af hudens struktur kan The Clinic hjælpe med at bevare det unge friske look længere.

Inden man giver sig i kast med behandlingerne, tilbyder The Clinic altid en gratis og uddybende samtale inden behandlingsstart.

Flere Nyheder