Behandling af rynker uden kirurgi

10 august 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ser du et træt og bekymret ansigt når du kigger dig i spejlet – også selv om du egentlig føler dig frisk og veloplagt? Så er det sikkert fordi du er begyndt at få rynker.

Hvor kommer rynkerne fra?

Rynker i huden er en naturlig del af den menneskelige ældnings proces. Når vi bliver ældre mister huden kollagen. Kollagen er den mørtel som så at sige holder sammen på hudens byggesten.

Når kollagenet forsvinder bliver huden slap og tør i overfladen. Samtidig vil huden få tendens til at danne rynker. Og så er det at vi begynder at se gamle ud.

Selv om rynker er ganske naturlige, og faktisk kan føje charme og personlighed til et ansigt, er det ikke alle rynker som er lige velkomne. De fleste af os har intet imod smilerynker i mundvige og ved øjenkrogene. Men det er de færreste som elsker de trætte rynker i panden samt den berømte bekymrings rynke mellem øjenbrynene. Og tørhedsrynkerne som opstår på grund af stress, overdreven solbadning, rygning eller stress er heller ikke populære.

Derfor er der mange som vælger at lade huden behandle mod rynker. Er du på udkig efter en effektiv rynkebehandling bør du dog se dig godt for. Der findes mange rynkebehandlinger på markedet, og det er desværre ikke alle som er lige effektive. Og derfor bør du vælge en velrenommeret klinik som udelukkende bruger dokumenterede metoder i forbindelse med behandling af rynker.

Få hjælp til behandling af rynker hos Cool Wave Clinic

Blandt disse klinikker finder du Cool Wave Clinic som igennem mange år har hjulpet glade og tilfredse klienter med at reducere og forebygge rynker i huden

. Hos Cool Wave Clinic anvendes den effektive rynkebehandling AWT (Acoustic Wave Treatment) som ved hjælp af lydbølger stimulerer dannelsen af kollagen og dermed styrker hudens sammenhængskraft. Læs mere om AWT på https://coolwaveclinic.dk/rynker/ 

Flere Nyheder